Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας ένα ευρύ φάσμα ασφαλιστικών προγραμμάτων. Στις αρχές του 2010, αποφασίσαμε ότι οι Lloyd’s είναι η κατάλληλη αγορά για τους πελάτες μας χάρη στην ιδιότητα τους να ασφαλίζουν μεμονωμένους κινδύνους με μεγάλη συνέπεια και απαράμιλλη ποιότητα, ενώ η ισχυρή οικονομική τους θέση τους επιτρέπει να ξεπερνούν προκλήσεις που η Ελληνική αγορά «παλεύει» να αντιμετωπίσει. Μέσω εξουσιοδοτημένων ανταποκριτών των Lloyd’s είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας υψηλής ποιότητας καλύψεις απλών κινδύνων στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

  1. Μέσω της συνεργασίας που έχουμε με την  ασφαλιστική αγορά του Λονδίνου,  είμαστε σε θέση να τοποθετήσουμε πολύπλοκους και εξειδικευμένους κινδύνους απευθείας στην αγορά των Lloyd’s και να παρέχουμε tailor-made λύσεις (ειδικά προσαρμοσμένες ασφαλιστικές λύσεις) τόσο στους πελάτες μας όσο και στους πελάτες των συνεργατών μας.

Πώς θα ήταν η ζωή σας αν μπορούσατε να είστε σίγουροι πώς δεν θα βρεθείτε ποτέ μόνοι απέναντι στα απρόοπτα; Αυτή τη βεβαιότητα θέλουμε να σας προσφέρουμε μέσα από τα ασφαλιστικά προγράμματα ζωής των Lloyds του Λονδίνου.

Πάνω απ’ όλα σεβόμαστε την ανάγκη σας να εξασφαλίσετε προστασία για εσάς τους ίδιους και για την οικογένειά σας. Με ευαισθησία αλλά και αξιοπιστία, σας προτείνουμε ασφάλειες ζωής που έχουν αυτόν ακριβώς το στόχο, ευέλικτα προγράμματα τα οποία διαμορφώνονται  στις ανάγκες και στις οικονομικές δυνατότητες σας. Γιατί θέλουμε να νιώθετε σίγουροι πως στη δύσκολη στιγμή, θα έχετε δίπλα σας έναν ισχυρό σύμμαχο: όλους εμάς

Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας μαζί μας να σας δώσουμε προσφορά.